Kødbyen

Kødbyen

I Kødbyen findes barer fulde af stemning, restauranter af høj gastronomisk kvalitet og nogle af landets bedste gallerier. Vi elsker området, ikke kun fordi det er en af de eneste 'kødbyer' i verden, hvor dygtige slagtere i generationer har drevet velrenommerede forretninger og stadig gør det, men også fordi her er et særligt fællesskab, som giver en ekstra dimension til det at drive forretning.

Kødbyen er åbent for alle - her kan du se slagterne i aktion når du er på vej ind efter din morgenkaffe, du kan leje en cykel eller motionere i et byens sejeste CrossFit Gyms. Det er her, at der om dagen er fyldt med handlende og om natten er fyldt med glade gæster på områdets barer.

KOKKENS FAVORIT OG KALU A/S INDGÅR SAMARBEJDE

Kalu A/S og Kokkens Favorit, det begge er blandt Kødbyens største og ældste fødevarevirksomheder, er pr. 01. december indgået et strategisk samarbejde, hvor Kalu varetager foodservice kunderne hos Kokkens Favorit. 

Kokkens Favorit AB har fået nye ejere i 2015 med Lars Burkal som administrerende direktør, og har deres produktion i Skåne. Efter at have indgået aftalen med Kalu, lukker de deres faciliteter i Kødbyen.

NY VIRKSOMHED BREDER DEN NORDISKE BØLGE TIL UDLANDET

Nu har foodies fra det store udland mulighed for at smage økologisk wienerbrød, ost, chokolade fra vilde kakaoplanter, og røget laks af høj kvalitet. Den nye virksomhed Nordic Food Export, der er stiftet af Kalu A/S, udbreder skandinaviske produkter af høj kvalitet til resten af Europa og Nordamerika.

KØDBYENS MAD & MARKED SLÅR DØRENE OP

Lørdag den 04. april skydes foråret for alvor i gang, når Kødbyens Mad & Marked tager hul på sæsonen og omdanner Flæsketorvet til en markedsplads fyldt med friske råvarer, velsmagende mad og højt humør.

Markedet indtager den centrale plads i Kødbyen hver lørdag og den første søndag i måneden frem til efteråret.